Jeanette Skeem Logo
erhvervscoaching

ERHVERVSCOACHING

LÆR HVORDAN DU

[OG DINE MEDARBEDERE]

 OPNÅR KONKRETE RESULTATER

OG FORBEDRINGER I ARBEJDSLIVET

FORMÅL:

At hjælpe den enkelte medarbejder, leder eller teamet med at udvikle deres færdigheder, kompetencer og præstationer i arbejdslivet.

MÅLGRUPPE:

Små og mellemstore virksomheder

UDBYTTE:

Tysisk omhandler erhvervscoaching følgende temaer:

Karriereudvikling
Ledelsesudvikling
Konfliktløsning
Stresshåndtering
Præstationsforbedring
Forandring og overgang
Personlig udvikling
Teamudvikling / teamcoaching
Målfastsættelse og opnåelse


Formålet og udbytte kan variere afhængigt af de specifikke mål og behov for den enkelte klient eller organisation

KUNDERNE SIGER

Morten Lodberg Aa, Hans Aa


Jeanette har hjulpet mig med mit angst og stress. Efter et længerevarende forløb, med en masse fysiske symptomer, som var kommet ud af det blå, og efter at have benyttet mig af andre forskellige behandlingsmetoder, hjalp Jeanette mig med at klarlægge problemet, og hvor problemet reelt kom fra. Det var en stor succes allerede fra dag 1.


Jeg fik selvindsigt, og fik belyst min situation, som så kunne danne grundlag for at arbejde med nogle værktøjer, som kunne og kan hjælpe mig i hverdagen.


Det har været brugbart, og noget jeg bruger på ugentlig basis den dag i dag. Samtidig undgik jeg en sygemelding, og har lært at [eller forsøger stadigvæk] at stoppe op, og lade være med at alting skal gøres - nu og her.


Samtidig har Jeanette givet mig en masse andre værktøjer, som jeg bruger i min hverdag. Det gør, at ens hoved ikke løber af med en.


Ja, det vil jeg i høj grad anbefale Jeanette. Hun går ind i folk med træsko på, og er super nemt at snakke med. Jeanette har humor med i dine forløb, og man har bare en god dialog og føler sig lyttet til.


Samtidig føler man sig tryg i hendes selskab, som derved gør det super nemt at åbne op - samtidig har Jeanette nogle rigtig gode vinkler på forskellige situationer, som er meget brugbartKUNDERNE SIGER

Lena, Studiecoach Vejen Gymnasium & HF


Jeg har haft et supervisionsforløb hos Jeanette og jeg har sat stor pris på Jeanettes varme, personlige og professionelle måde at arbejde på.

Hun har en beundringsværdig ro og hun formår at se udfordringer fra flere vinkler. Jeanette har en evne til at gøre det, man taler om, meget visuelt og let forståeligt, da hun har en fantastisk evne til at koble teori og praksis sammen via hendes fine tegninger, guldkorn og fiduser.


Gennem flere konstruktive samtaler, blev jeg sporet ind på, hvor mine udfordringer lå og hvilke muligheder der var rigtige for mig. Desuden gav forløbet anledning til, at jeg blev mere skarp på hvilke arbejdssituationer, der gav mig energi, og hvilke der tappede energi fra mig.


Jeg fik mange gode og brugbare værktøjer med hjem, som jeg ofte bruger i min dagligdag. Jeanettes kreative tilgang hjalp mig med at gøre mine arbejdsgange og metoder mere synlige, både for mig selv og de elever, som jeg taler med i mit job som studiecoach. Forløbet har været utrolig givtigt og kan klart anbefales.


erhvervscoaching