Jeanette Skeem Logo
Stress_tur_retur_Jeanette_Skeem

STRESS TUR/RETUR

TEMADAG FORÅR 2024

SÅDAN FÅR DU DIN SYGEMELDTE

MEDARBEJDER RETUR TIL ARBEJDET

FORMÅL:

At give dig konkrete redskaber og metoder til at mestre dine ledelsesopgaver i forbindelse en stresssygemeldt medarbejders tilbagevenden til arbejdet.

MÅLGRUPPE:

Ledere med personaleansvar - og andre interesserede, der ønsker at bliver bedre til at forebygge, håndtere og få deres medarbejdere godt og sikkert retur til arbejdet.

DIT UDBYTTE:

Du får viden om arbejdsrelateret stress

Du får redskaber og metoder, der sætter dig i stand til kvalificeret at håndtere de ledelseopgaver der gør, at du fremover kan skabe bedre resultater og en mere attraktiv arbejdsplads.

Du får klare anvisninger og en trin for trin gennemgang af de ledelsesopgaver, der er forbundet med den stressygemeldtes tilbagevenden til jobbet.

Du får materialer, hand-outs og en professionel underviser.


Jeg deler rundhåndet ud af den nyeste forskningsbaserede viden, erfaringer og cases fra egen praksis - og er altid i gavehumør, når det gælder øvelser, arbejdsark og helt konkrete tips og tricks.

INDHOLD:

Modul 1

Forstå problemet før du løser det!


Modul 2

Hvad er arbejdsrelateret stress - egentlig?


Modul 3

Trin for trin gennemgang af dine ledelsesopgaver

DET PRAKTISKE:

Dato

Forår 2024


Sted

Esbjerg


Betaling

Betaling sker via bankoverførsel eller EAN umiddelbart efter tilmelding.

DIN INVESTERING:

En forholdvis ny metode, udviklet af NFA [Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø], kan man beregne de økonomiske konsekvenser af arbejdsmiljøet og sætter hermed nye perspektiver på stressproblematikken.


Med udgangspunkt i et team på 10 personer med en gennemsnitsløn på kr. 30.000 [uden at tage højde for værdien af f.eks. tabt viden, netværk og signalværdi] koster en sygemelding på 6. mdr. [inkl. en vellykket tilbagevendelsesplan] koster kr. 200.000 [lavt sat..]


En sygemelding på 6. mdr. [hvor medarbejderen ikke vender retur til jobbet] koster yderligere kr. 150.000 [lavt sat..]


Regnestykket kan selvfølgelig stilles op på mange måder - og alt er relativt. Men pointen er - at workshoppen er meget billigere!


Begrænset antal pladser [små eksklusive hold].

Først til mølle....!

Stress_tur_retur_Jeanette_Skeem