Jeanette Skeem Logo
stresscoaching

STRESSRÅDGIVNING 1:1

LÆR HVORDAN DU AFHJÆLPER,

HÅNDTERER OG FOREBYGGER ARBEJDSRELATERET STRESS

[ OG MINDSKER RISIKOEN FOR TILBAGEFALD]

stressrådgivning_jeanette_skeem

FORMÅL:

At hjælpe klienten med at afhjælpe og håndtere arbejdsrelateret stress samt at forebygge stress og at mindske risiko for tilbagefald. 


MÅLGRUPPE:

Medarbejdere og ledere

DIT UDBYTTE:

Du lærer at håndtere og reducere stress.

Du lærer teknikker og metoder der hjælper med at berolige sindet og kroppen i stressende situationer.

Du får indsigt i, hvad der forårsager stress og du får desuden kendskab til modeller der inkluderer både individuelle, gruppe-, ledelses- og organisatoriske aspekter af stress.

stresscoaching_Jeanette_Skeem

FORLØB


1 Det korte forløb [ca. 3 mdr.]

En indledende samtale

Fire samtaler

5 x 60 min. kr. 4800,-


2 Det typiske forløb [ca. 4 mdr.]

En indledende samtale
Seks samtaler

7 x 60 min. 6800,-


3 Det længere forløb [+ 6 mdr.] 

En indledende samtale
Ni samtaler

10 x 60 min. 9500,-


Den indledende samtale har til formål at danne grundlag for at kunne sammensætte det bedst mulige forløb.


Alle forløb er inkluderet forberedelsestid, materialer og fri sparring via

telefon, sms eller mail.


Alle forløb planlægges og betales forud.


Ophører samtaleforløbet på din foranledning refunderes betaling ikke.


stress_Jeanette_Skeem

KUNDERNE SIGER:

Anonym, offentlig ansat leder


Jeanette hjalp mig med at forstå, hvad der ramte mig, da jeg blev ramt af en følelsesmæssig overbelastning privat og på job. Det hele flød sammen, og Jeanette hjalp mig med at skille det fra hinanden.


Jeanette hjalp mig til at forstå, at min strategi om at løbe stærkere, mere, oftere, ikke længere hjalp mig, men i stedet brød mig ned. Jeanette hjalp mig med hendes meget faglige viden. Ved at forstå de mekanismer, der er i stressen, kunne jeg begynde at gøre noget andet.


Jeg opdagede, at jeg var helt normal! At jeg ikke skulle skamme mig over ikke at slå til. At det der skete for mig, kunne og ville ske for alle i de belastninger, jeg stod i. Jeg forstod, at det var alvorligt, og at jeg måtte tage ansvar og handling for at bringe mig selv et bedre sted hen.


Jeanette er mega kompetent, hun har arbejdet med alle vinkler - og taler på baggrund af viden.

Jeanette står meget, meget skarpt i dig selv, hvilket er rart, for man mærker, at hun ikke er i gang med at "hjælpe" eller fikse eller trøste. Jeanette angriber en situation med al hendes viden, al hendes faglighed, og hun ved, hvad hun laver!

Og ikke mindst; Jeanette har det mest behagelige væsen og en meget anerkendende og ligeværdig personlighed, der gør, at jeg tør dele mig selv med hende.


KUNDERNE SIGER:

Mette Lund Madsen, læge/kirurg og entusiastisk jordbæravler


Jeanette har hjulpet mig med at komme igennem et stressforløb og hjulpet mig hen til målet uden at komme ud i en forlængelse på mit arbejde.

Jeg fik især hjælp til at komme igennem den første tid af min sygemelding og fik hjælp til hvordan jeg skulle agerer i det.


Jeg fik ro på og troen på, at jeg nok skulle komme igennem det, selvom det var rigtig svært. Jeg vil klart anbefale andre at bruge Jeanette for hun er meget konkret og virkelig behagelig at være hos. Jeanette er meget lyttende og entusiastisk i at hjælpe en videre.Stresscoaching_Jeanette_Skeem